Fepeval agraeix la labor de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat durant la DANA

Fepeval agraeix la labor de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat durant la DANA

Compartir

El delegat del Govern va asseverar a representants de FEPEVAL que la seguretat de les àrees empresarials està garantida

En el dia d’ahir el president de Fepeval, Santiago Salvador, acompanyat pel gerent, Diego *Romá, i el responsable de Seguretat, Antonio Molina, van ser rebuts pel Delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio, que va estar acompanyat per diferents representants dels Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat. L’objectiu de la trobada era aclarir la situació que s’està donant en els polígons de la província d’Alacant, especialment a la Vega Baixa, que ha patit enormement l’assot de la *DANA.

Durant la reunió, Fulgencio va explicar clarament les accions desenvolupades pels Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat i la Unitat Militar d’Emergència, així com el “esforç titànic” que han hagut de dur a terme els passats dies per a salvar la vida de moltes persones i protegir els béns existent en tot el territori. En aquest sentit, el Delegat del Govern va destacar que s’han desenvolupat tot tipus d’actuacions incloses mesures de vigilància per a evitar robatoris que pogueren cometre’s després del temporal.

En aquest sentit, des de FEPEVAL, s’ha volgut agrair “tant les explicacions rebudes des de Delegació de Govern com molt especialment l’enorme esforç realitzat per les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, que van actuar de manera extraordinària en una situació crítica”. Des de FEPEVAL es valora especialment les “accions que es continuen realitzant per a retornar la normalitat a la zona. Des de la Federació de Polígons de la Comunitat Valenciana es recorda que, “encara que el primer és la vida de les persones, cal recordar que les àrees industrials s’han vist molt minvades pel temporal i cal recuperar com més prompte millor l’activitat, perquè d’això depén el manteniment de moltes famílies treballadores, per això agraïm tots els esforços que es facen en aquest sentit”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad