FEPEVAL i CEDAES exposaren a la FEMP i a Portugal la seua experiència en gestió d’àrees industrials

FEPEVAL i CEDAES exposaren a la FEMP i a Portugal la seua experiència en gestió d’àrees industrials

Compartir

Representants de FEPEVAL i CEDAES han tingut una setmana intensa traslladant a nivell nacional les experiències i necessitats de les àrees empresarials en la Comunitat Valenciana, però també al veí país de Portugal.

Pel que fa estrictament a l’àmbit de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, el seu gerent, Diego Romá va assistir al XII Ple de la Federació Espanyola de Municipis i províncies, FEMP, on va tindre l’oportunitat de departir amb el seu president, Abel Caballero i traslladar-li les necessitats de l’empresariat de la Comunitat. A més, va contactar amb Diana Morant, alcaldessa de Gandia, amb qui va comentar l’interessant projecte Indústria 4.0 de Gandia i la labor desenvolupada per l’Associació Empresarial de La Safor, AES, personalitzada en Pablo Tur, Antonia Estrugo i José Ortolá. A més, des de FEPEVAL van aprofitar per a incrementar el contacte i traslladar qüestions d’interés a representants de diferents administracions i entitats, cas de Rubén Alfaro, president de la FVMP i alcalde d’Elda, Carlos Mazón, president Diputació d’Alacant, Luis Barcala, alcalde d’Alacant i Juan Antonio Sagredo, alcalde de Paterna

D’altra banda, i ja en l’àmbit de la Confederació Nacional d’Àrees Empresarials, CEDAES, de la qual FEPEVAL és soci fundador i Santiago Salvador és al seu torn president de totes dues entitats, des de l’entitat van estar present en el Congrés d’Àrees empresarials de l’Algarve. CEDAES va ser convidada com a ponent en el marc d’un projecte de NERA, l’Associació Empresarial de l’Algarve. Durant la trobada, van tindre l’oportunitat de departir amb Nelson de Souza, ministre de Planificació de Portugal i comprovar com l’empresariat lusità s’identifica plenament amb la problemàtica i necessitats que té el sector de les àrees empresarials a Espanya, compartint les mateixes inquietuds.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad