AEMON posa en marxa una plataforma digital per a àrees empresarials pionera en la Comunitat

AEMON posa en marxa una plataforma digital per a àrees empresarials pionera en la Comunitat

Compartir

22L’Associació d’Empresaris de Moncada, Alfara del Patriarca, Nàquera i Bétera, AEMON, ja compta amb la plataforma Lokinn Network, l’eina de gestió més avançada per a les àrees industrials. Desenvolupada amb la col·laboració de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, amb aquesta nova eina es pretén millorar la visibilitat i capacitat de les seues empreses.

Una dels principals avantatges d’aquesta eina és que concentra, a través de diferents capes de cartografia, tota la informació disponible sobre les empreses de les citades àrees empresarials. Això suposa un enorme avantatge tant a l’hora de donar a conéixer els serveis i productes de l’empresa, com en situacions d’emergència ja que ofereix gran quantitat d’informació per a efectius de Bombers així com Cossos i Forces de Seguretat, que els ajuden a l’hora de decidir com procedir. D’altra banda, la plataforma permet posar en contacte a empreses concretes amb gran facilitat, a l’hora d’informar-los de situacions puntuals que puguen afectar un grup d’empreses, com un tall de carrers, una avaria de subministrament, etc…

La Plataforma ofereix a més un complet catàleg d’empreses i serveis, comptant amb un fòrum d’empreses virtual per a facilitar que estiguen en contacte per a tractar temes diversos i molt especialment aquells que puguen afavorir el desenvolupament d’una economia circular que dinamitze el desenvolupament de sinergies. Les empreses compten, a més, amb amb el seu espai propi en el qual es mostren les seues dades i un vídeo corporatiu.

El gerent de l’entitat, Diego Romá, va mostrar la seua satisfacció per la incorporació d’aquesta nova eina per a *AEMON, ja que “aquest tipus d’aplicacions suposen un abans i un després per a la gestió de les àrees empresarials i en *AEMON ens hem situat en l’avantguarda”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad