Representants d’àrees Empresarials de Paterna i Albuixech Massalfassar es formen en coordinació davant emergències

Representants d’àrees Empresarials de Paterna i Albuixech Massalfassar es formen en coordinació davant emergències

Compartir

Les jornades suposen un nou pas en la implantació dels Plans de Seguretat Integral elaborats en les diferents àrees industrials

La seu l’Associació d’Empresaris de Font del Pitxer a Paterna, va acollir ahir el primer curs impartit en tota Espanya per a Directors d’Actuació en el marc del desenvolupament dels Plans de Seguretat Integral d’àrees industrials.

A aquesta trobada van acudir representants de les quatre àrees empresarials de Paterna que ja han desenvolupat aquests Plans de Seguretat, sent el cas de Font del Gerro, Parc Tecnològic, L’Andana i Tàctica, així com del Polígon del Mediterrani a Albuixech-Massalfassar.

Aquestes accions de formació s’inicien amb els els Directors d’Actuació davant Emergències de cada polígon empresarial i posteriorment es continuaran realitzant per als responsables de comunicació, responsables de les empreses de vigilància privada i responsables de seguretat de cadascuna de les empreses. L’objectiu d’aquestes sessions és millorar la coordinació entre cadascuna d’aquestes figures clau davant una possible emergència, així com amb els efectius de Bombers, Policia Nacional o Policia Local.

Després de la realització d’aquests cursos de formació tindrà lloc un simulacre d’emergència en cadascuna d’aquestes àrees empresarials, a través dels quals es valorarà com s’ha assimilat aquesta informació a l’hora d’enfrontar-se a una possible emergència. Els riscos als quals s’enfrontaran aniran des d’abocaments tòxics, passant per incendis, accident en un punt vulnerable o fins i tot un hipotètic atac terrorista, entre altres.

El responsable de Seguretat de Fepeval i de Segurinter, Antonio Molina, indica que “estem treballant per a implementar tot el treball desenvolupat a través dels estudis realitzats en cada àrea industrial sobre els serveis i infraestructures que disposen i de com afecten la seguretat d’aquestes”. Molina va afegir que “el nostre objectiu és facilitar la coordinació en el si de les àrees empresarials de cara a oferir el màxim de cooperació possible a Bombers, personal sanitari i membres dels Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat que intervenen en una situació d’emergència”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad