Fepeval assessora a l’Ajuntament d’Alfafar per a l’adaptació del seu parc empresarial a la Llei d’Àrees Industrials

Fepeval assessora a l’Ajuntament d’Alfafar per a l’adaptació del seu parc empresarial a la Llei d’Àrees Industrials

Compartir

La nova normativa potencia la col·laboració públic privada per a la implantació de més serveis i modernització de les àrees empresarials

Des de Fepeval, un dels principals objectius per a l’any 2020 és donar suport a la posada en marxa d’entitats de gestió i modernització (EGM) en tota la Comunitat Valenciana. Les EGM suposen la figura clau de la Llei 14/2018 de Gestió i Modernització d’Àrees Industrials, que permet potenciar la posada en marxa de serveis de valor afegit per a les empreses i incrementar la col·laboració públic privada.

Amb aquesta premissa, el gerent de Fepeval, Diego Romá, va mantindre recentment una trobada amb les representants de l’Ajuntament d’Alfafar Dolores Caballero, regidora de Comerç i Agència de Desenvolupament Local i Encarna Muñoz, regidora d’Urbanisme. Durant la reunió es va tractar el paper de l’Ajuntament per a l’adaptació del parc empresarial d’Alfafar a la nova llei d’àrees industrials.

Diego Romá va agrair la bona predisposició de l’Ajuntament a fer aquest pas i va subratllar la importància que les administracions locals s’impliquen l’hora de fomentar que les associacions d’empresaris es transformen en EGM. Des de Fepeval es recorda que aquesta conversió no sols serà beneficiosa per a les àrees industrials sinó també per als propis Ajuntaments, atés que tindran més oportunitats d’aconseguir subvencions per al seu manteniment, així com per a la posada en marxa de serveis de valor afegit que generen un increment de la competitivitat per a les empreses allí instal·lades.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad