La creació de EGM i la implantació de la  eina de gestió digital, objectius prioritaris de FEPEVAL per a 2020

La creació de EGM i la implantació de la eina de gestió digital, objectius prioritaris de FEPEVAL per a 2020

Compartir

L’associació empresarial de Moncada, Alfara del Patriarca, Nàquera i Bétera (AEMON), va acollir la reunió de la Junta Directiva de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, en la qual es van donar cita gerents d’àrees empresarials d’Alacant, Castelló i València.

En aquesta trobada, el primera de l’exercici 2020, es van repassar alguns dels principals objectius de la Federació per al present any, com és la creació de noves Entitats de Gestió i Modernització, a l’empara de la LLEI 14/2018, de 5 de juny, de la Generalitat, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana. Per a Santiago Salvador, president de FEPEVAL, “tenim una Llei pionera que ens posa a l’avantguarda del país a l’hora de potenciar les nostres àrees empresarials, per la qual cosa necessitem un esforç per part de tots, associacions empresarials i administracions públiques, per a anar fent passos avant en el seu desenvolupament”. En aquest sentit, el president de AEMON, Paco Camps, va mostrar l’objectiu de la seua entitat de “avançar en la creació de EGMS en les àrees industrials en les àrees industrials Moncada 2 i Moncada 3, per a poder millorar la col·laboració entre AEMON i les administracions públiques permetent l’arribada de més inversions i la posada en marxa de serveis de valor afegit per a empresaris i treballadors”.

Durant la reunió també es van abordar altres qüestions fonamentals per a FEPEVAL de cara a 2020, com és la implantació de la plataforma digital de gestió d’àrees industrials que ha proporcionat a totes les entitats federades, gràcies a la col·laboració d’IVACE. En aquesta trobada també es va adonar oficialment de l’adhesió a FEPEVAL del Polígon Industrial Puente Alto d’Orihuela, que reforça la ja extensa presència de la Federació a la província d’Alacant.

La reunió va comptar a més amb l’assistència de l’alcaldessa de Moncada, Amparo Orts, qui va agrair la presència de l’entitat en el seu municipi i va animar als representants de les àrees empresarials a continuar desenvolupant una labor que suposa un gran benefici per als municipis industrials, com és el cas de Moncada.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad