Fepeval forma a gerents d’entitats federades en la nova aplicació d’àrees industrials

Fepeval forma a gerents d’entitats federades en la nova aplicació d’àrees industrials

Compartir

La trobada va tindre lloc en la seu de la Comunitat de Propietaris del Polígon Industrial de Picassent

La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, va celebrar aquesta setmana una nova jornada per a la implantació de la seua eina de gestió d’àrees industrials. La trobada, que va congregar a més d’una desena de gerents, va tindre lloc en la seu de la Comunitat de Propietaris del Polígon Industrial de Picassent.

Aquesta aplicació, la primera de les seues característiques en la Comunitat Valenciana i implantada amb al suport de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de l’IVACE, facilita la labor dels gerents en la seua relació amb les empreses i administracions públiques. L’aplicació permet integrar tota la informació disponible de cada àrea empresarial, relacionant-la mitjançant un Sistema d’Informació Geogràfica Industrial (SIGI) de disseny propi. A més de per les entitats federades, pot ser utilitzada pels Ajuntaments, havent despertat ja l’interés dels responsables de promoció econòmica i empresa de diverses administracions locals.

A més de millorar la comunicació entre gerents i les empreses de les seues respectives àrees industrials, es facilita el seguiment i control de tota mena d’incidències i afavoreix la promoció de la pròpia àrea industrial per a atraure inversions i noves empreses, incloent a més funcions de networking i també per a la millora de les relacions amb clients i proveïdors.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad