Puente Alto de Orihuela s’incorpora a FEPEVAL i ja treballa per a ser Entitat de Gestió i Modernització

Puente Alto de Orihuela s’incorpora a FEPEVAL i ja treballa per a ser Entitat de Gestió i Modernització

Compartir

L’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial Puente Alto, AEPA, s’ha incorporat a *FEPEVAL, amb el que la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana continua creixent com a màxim representant dels interessos de les àrees empresarials.

Puente Alto és un polígon industrial que gaudeix d’un posicionament estratègic de gran valor, amb excel·lent connexió amb els municipis d’Alacant i Elx, però també amb Múrcia i Albacete, sent molt important a més de proximitat a la costa. Es tracta d’un polígon multisectorial, amb al voltant de 90 signatures establides d’activitats tan diverses com alimentació, logística, automoció, o química entre altres. Encara que el polígon va ser creat fa trenta anys, l’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial Puente *Alto és relativament jove, perquè va sorgir l’any 2014, fundada amb el suport de *FEPEVAL.

El seu president, Cosme Javaloyes Sánchez, recorda els objectius amb els quals es va crear l’associació, que no són uns altres que “la defensa dels interessos comuns dels empresaris, per a fer de Puente Alto una àrea empresarial que oferisca les millors infraestructures i serveis possibles als seus associats”. Des de l’entitat, es treballa per a “la millora dels accessos i de la senyalística així com es reivindica un millor manteniment i es treballa per aconseguir més inversions per part de l’administració pública o la posada en marxa de plans de prevenció i emergències”, indica Javaloyes. En aquest sentit, els Plans de Seguretat Integral, que es vénen implantant a través de Fepeval en àrees empresarials, són molt importants en situacions de climatologia adversa com l’intens temporal patit en tota la Vega Baixa el mes de setembre passat i que va causar moltes complicacions precisament en Puente Alto.

D’altra banda, i en llaures a utilitzar tots els instruments possibles per a la millora de la competitivitat de l’àrea industrial, l’Associació d’Empresaris de Puente Alto treballa per a fer el pas de constitució en Entitat de Gestió i Modernització, figura contemplada en la Llei Llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana i que fomenta la implicació de les administracions públiques en la millora de les àrees empresarials.

Des de Fepeval, tant el president Santiago Salvador, com el gerent, Diego *Romá, van donar la benvinguda a la nova entitat federada. Per a Salvador, “estem molt satisfets de poder comptar amb un nou membre en FEPEVAL, la qual cosa ens permet continuar creixent, aglutinant interessos per a treballar pel bé comú de totes les àrees empresarials de la Comunitat Valenciana”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad