Els polígons industrials demanen accelerar els plans de seguretat per a evitar tragèdies com la de Tarragona

Els polígons industrials demanen accelerar els plans de seguretat per a evitar tragèdies com la de Tarragona

Compartir

Fuente: cadenaser.com

La explosió que es va registrar dimarts passat en una empresa química de Tarragona ha fet recordar a molts el incendi que es va produir en la empresa química Indukern en Font del Gerro, a Paterna, fa quasi tres anys. La seguretat en les zones industrials és un element crucial que podria evitar en molts casos aquest tipus de desastres. I sobre això ens ha parlat Antonio Molina, director de seguretat de FEPEVAL, la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat.

Continuar llegint la notícia en la web de la cadena Ser.

https://cadenaser.com/emisora/2020/01/19/radio_valencia/1579445361_677609.html