Fepeval recorda la necessitat d’invertir en la millora de pluvials de les àrees industrials

Fepeval recorda la necessitat d’invertir en la millora de pluvials de les àrees industrials

Compartir

Per a la Federació, s’estan donant accions positives per a la millora d’aquests problemes, però és necessària més contundència per a evitar els *embalsamientos i inundacions habituals que es generen en episodis de pluges intenses.

Des de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, Fepeval, s’ha viscut aquests dies amb especial preocupació el temporal que ha assotat a tota la regió. Si bé, afortunadament, no hem de lamentar grans danys causats a les empreses, la veritat és que, una vegada més s’han produït els típics problemes que es donen cada vegada que es produeixen pluges intenses.

La caiguda de cartells i arbratge per causa del vent o fins i tot alguna línia elèctrica són qüestions difícilment predictibles, si bé també han de ser previngudes en la mesura que siga possible. D’altra banda, es considera que els embassaments d’aigua o fins i tot lleus inundacions produïts en determinats punts concrets de la major part de les àrees empresarials són situacions ben conegudes per les corresponents administracions locals. Des de Fepeval s’emplaça als Ajuntaments a millorar aquestes situacions, que pateixen en les seues àrees empresarials i que els gestors de les àrees empresarials porten anys denunciant. Des de Fepeval “considerem que s’està produint un canvi de mentalitat en la concepció de les àrees empresarials per part de l’administració i a poc a poc estan sent més ben ateses ja que són conscients de la seua importància. No obstant això, portem molts anys de retard i és necessari que s’efectuen, sense demora, les actuacions corresponents per a eliminar els diferents punts negres que trobem en les àrees empresarials per deficiències en la xarxa de pluvials”.

D’altra banda, des de Fepeval es vol agrair, una vegada més, la importantíssima labor que desenvolupa Policia Local, Protecció Civil, Bombers, així com els Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat que amb el seu esforç sempre aconsegueixen evitar problemes majors.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad