Una trentena de gerents d’àrees empresarials es formen en l’eina pionera de gestió facilitada per *FEPEVAL

Una trentena de gerents d’àrees empresarials es formen en l’eina pionera de gestió facilitada per *FEPEVAL

Compartir

La plataforma web ofereix una millora exponencial de la manera en què els gestors es relacionen amb les empreses associades, així com amb les administracions públiques.

La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, ha celebrat una jornada de formació per a gerents sobre l’eina de gestió d’àrees industrials, una aplicació pionera en la Comunitat Valenciana, que millora de manera exponencial la relació de les associacions empresarials amb les seues pròpies empreses i amb les administracions públiques.

Aquesta eina s’ha facilitat des de Fepeval a les prop de 40 entitats federades, i s’ha pogut posar en pràctica gràcies al suport de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de l’IVACE. Aquest tipus de jornades es continuaran celebrant tant a València com a Alacant per a afavorir la seua implantació.

En la jornada celebrada en Font del Gerro, els gerents es van familiaritzar amb una eina molt potent, capaç d’integrar tota la informació disponible de cada àrea empresarial i relacionar-la mitjançant un Sistema d’Informació Geogràfica Industrial (SIGI) de disseny propi. A través de la plataforma els gerents poden abastar una gran quantitat de funcions, que inclouen notificacions com a gestió d’incidents o problemes de proveïment en temps real, gràcies al servei de geolocalització. Un tall de subministrament elèctric o d’aigua, així com un accident que bloqueja un carrer, pot ser informat d’una manera immediata. La comunicació d’incidències a les empreses de serveis o a les administracions també és un dels punts forts de l’aplicació, permetent mantindre un seguiment d’aquestes, així com la realització d’informes per a la seua presentació en reunions o on corresponga.

D’altra banda, la plataforma serveix per a afavorir la promoció de la pròpia àrea industrial per a atraure inversions i noves empreses, així com es posa al servei de les empreses situades en aquestes, incloent funcions de networking i una millora de les relacions amb clients i proveïdors. L’eina també té com a fi donar suport al desenvolupament del mapa industrial de la Comunitat Valenciana, incorporant les noves tecnologies.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad