Els municipis de Camp de Túria visiten el Parc Empresarial d’Elx

Els municipis de Camp de Túria visiten el Parc Empresarial d’Elx

Compartir

La comarca de Camp de Túria ha visitat durant el dia d’avui la localitat alacantina d’Elx. L’objectiu de la visita era el de conèixer de primera mà com ha nascut i com es gestiona el Parc Empresarial d’Elx, un dels parcs més importants de la Comunitat Valenciana.

Una activitat que s’emmarca dins de les accions que desenvolupa el Acord Camp de Túria, gràcies a Labora i que està finançat per Fons Europeus. El Acord està gestionat pel departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat Camp de Túria i ofereix serveis tant a aturats, com a emprenedors i a empreses.

Representants polítics i personal tècnic dels ajuntaments de Riba-roja, Llíria, Loriguilla, L’Eliana, Sant Antoni de Benaixeve, Marines i Vilamarxant han participat en aquesta jornada de bones pràctiques en el desenvolupament d’àrees industrials. El delegat d’àrees industrials de la Mancomunitat Camp de Túria i alcalde de Llíria, Manolo Civera, també ha participat en la jornada.

La primera parada, que s’ha realitzat a l’ajuntament d’Elx, la comitiva ha sigut rebuda per l’alcalde de la localitat, Carlos González; i el gerent de Pimesa, Antonio Martínez; així com regidors i regidores de les àrees en qüestió. El responsable de Pimesa ha realitzat una exposició amb els motius pels quals es va crear l’empresa pública i la seua evolució fins al dia de hui.

Després de realitzar el minut de silenci a la porta de l’Ajuntament d’Elx; convocat per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, al costat de tota la corporació municipal, en repulsa dels assassinats per violència de gènere; els representants de Camp de Túria s’han desplaçat fins al Parc Industrial d’Elx, on la gerent Raquel Rosique ha explicat els detalls de l’Entitat Urbanística de Conservació de l’àrea industrial.
La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Lola Celda, ha expressat el seu agraïment a les entitats i administracions que han rebut a la comarca “és un plaer poder visitar localitats veïnes i poder aprendre d’elles”. A més ha remarcat la seua convicció en actes com el celebrat avui “hem de compartir experiències i conèixer les realitats d’altres municipis per a poder créixer i donar les màximes oportunitats possibles a tots i a totes les veïnes de Camp de Túria”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad