Entitats empresarials de Fepeval contrasten la seua experiència per a la millora de funcions de l’eina de gestió industrial

Entitats empresarials de Fepeval contrasten la seua experiència per a la millora de funcions de l’eina de gestió industrial

Compartir

L’eina de gestió d’àrees industrials facilitada per FEPEVAL als seus associats està sent un èxit d’implantació. Aquest programari, que concentra tota la informació disponible de cada àrea industrial, permet promocionar el sòl industrial i facilitar la labor dels gestors d’àrees empresarials.

En les passades setmanes s’han produït diverses trobades de gerents per a la seua implantació i recentment es va mantindre una trobada en Asivalco amb l’objectiu que els gestors contrastaren la seua experiència en l’ús d’aquesta eina i pogueren fer propostes per a la seua millora o plantejar qualsevol dubte que els haguera sorgit.

L’eina està a la disposició de les 40 associacions d’empresaris presents en FEPEVAL, que gestionen més de 120 àrees industrials de la Comunitat Valenciana. La seua implementació es produeix gràcies al suport de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de l’IVACE.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad