FEPEVAL s’uneix a la iniciativa #EstoNOtienequePARAR, prioritzant sempre la seguretat i la salut de les persones.

FEPEVAL s’uneix a la iniciativa #EstoNOtienequePARAR, prioritzant sempre la seguretat i la salut de les persones.

Compartir

Aquesta iniciativa, impulsada per més de 3.000 companyies de totes les grandàries que vertebren els diferents sectors productius del país, té per objectiu reconéixer públicament, posar en valor i donar suport a totes les empreses, als seus treballadors i als seus empresaris que, en aquests moments, estan fent el que toca perquè la roda de l’economia d’Espanya no pare, amb FETS.

Tots podem unir-nos a aquesta iniciativa, independentment de l’activitat, sector o grandària de l’empresa; treballadors per compte d’altri o autònoms. El que importa és que l’exemple individual inspire a uns altres que estan treballant, transformant-se, reinventant-se i lluitant per a superar aquesta crisi.

Més informació en: #Estonotienequeparar

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad