Guia pràctica de mesures per a parcs empresarials sense virus d’IVACE

Guia pràctica de mesures per a parcs empresarials sense virus d’IVACE

Compartir

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (*Ivace), dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha elaborat una ‘guia pràctica’ en la qual es recullen una sèrie de recomanacions per a aconseguir “parcs empresarials assegurances i lliures de *coronavirus”.

Està dirigida a ajuntaments, entitats de gestió i associacions de propietaris de polígons industrials de la Comunitat Valenciana, als qui ja s’ha començat a remetre per a la seua difusió entre les empreses instal·lades en les àrees industrials i cadascun dels seus treballadors i treballadores.

Enllaç a la guia: #IVACECovid19

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad