El president de Fepeval transmet a Isabel Bonig la necessitat d’apostar per la indústria per a reactivar l’economia

El president de Fepeval transmet a Isabel Bonig la necessitat d’apostar per la indústria per a reactivar l’economia

Compartir

El president de Fepeval, Santiago Salvador, ha mantingut hui, a instàncies del Partit Popular, una trobada per videoconferència amb la presidenta del PPCV, Isabel Bonig. En aquesta reunió també han intervingut el gerent de Fepeval, Diego Romá i el portaveu del PP en la Comissió d’Indústria de les Corts, Felipe Carrasco.

La trobada, que ha transcorregut amb gran cordialitat i voluntat constructiva, ha servit per a traslladar des de Fepeval la situació que travessen les àrees empresarials de la Comunitat, així com diverses propostes. En aquest sentit, el president de Fepeval, Santiago Salvador, ha recordat que les àrees empresarials han vist afectada la seua activitat per causa del *Covid-19 i ha insistit en la necessitat que “es desenvolupen inversions que afavorisquen la reactivació de l’economia en les àrees empresarials i la relocalització de l’activitat industrial en les àrees empresarials valencianes, ja que això serà vital per a recuperar la normalitat a tots els nivells”. Santiago Salvador ha exposat la preocupació de Fepeval per la total supressió dels 27 milions d’euros de l’IVACE per a les àrees industrials. Per a Salvador, “aquestes ajudes directes a les àrees industrials i en general a les Pimes i a adaptar les àrees empresarials a la Indústria 4.0, són ara més importants que mai i no haurien d’eliminar-se dels pressupostos”.

Des de Fepeval s’ha posat de manifest la necessitat de garantir la seguretat dels treballadors, coordinant el proveïment de màscaretes, EPIS i mampares. També s’ha incidit en la necessitat de desenvolupar protocols d’actuació des de la Conselleria de Sanitat que siguen clars i coordinats, tant amb les diferents administracions com amb les pròpies àrees empresarials.

Per part seua, la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, va explicar als representants de Fepeval la seua “proposta d’injecció directa de liquiditat en les empreses”, seguint el model alemany. segons va indicar Bonig, en aquest país el 60% de les ajudes públiques s’han dirigit a les empreses amb la finalitat de garantir la seua continuïtat i reforçar el teixit productiu, la qual cosa afavoreix el manteniment dels llocs de treball i augmenta les possibilitats d’eixir reforçats d’aquesta crisi. Aquest model també té experiència a Espanya a través del govern del País Basc.

El president de Fepeval, Santiago Salvador, ha agraït a la presidenta popular, Isabel Bonig, el seu interés per la situació de les àrees industrials, així com les diferents propostes que li ha transmés. Per a Salvador, “en aquest moment és molt important treballar tots a l’una i estar conscienciats que la indústria és un pilar clau per a dinamitzar l’economia valenciana i generar creixement econòmic”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad