Tres lliçons que la indústria valenciana ha aprés del coronavirus (València Plaza)

Tres lliçons que la indústria valenciana ha aprés del coronavirus (València Plaza)

Compartir

Digitalització, relocalització de les empreses i mobilitat verda: les petjades positives de la crisi que han vingut per a quedar-se.

Quan la covid-19 va desembarcar a Espanya, va sacsejar els fonaments de la societat tal com la coneixíem. Totes les dinàmiques que fins al moment s’havien donat per descomptades van deixar de ser vàlides, i el país es va endinsar en el que molts s’han afanyat a qualificar com “la pitjor crisi des de la Guerra Civil”.

Pots llegir la notícia completa en el següent enllaç:

Artículo de Valencia Plaza.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad