El ple de novembre aprovarà el conveni per a convertir a Cotes Baixes en àrea industrial avançada

El ple de novembre aprovarà el conveni per a convertir a Cotes Baixes en àrea industrial avançada

Compartir

Fuente: www.alcoi.org

El ple municipal del mes de novembre portarà en la seua ordre del dia el conveni entre l’Ajuntament d’Alcoi i l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) de Cotes Baixes per a poder convertir el polígon en una àrea industrial avançada. Una vegada aprovat el conveni pel Consistori, haurà de ser aprovat per l’EGM i ja es podrà sol·licitar la declaració d’àrea industrial avançada a la Generalitat. Aquesta iniciativa, impulsada per FEDAC, la Cámara de Comerç i la Asociación Polígono Cotes Baixes suposarà la possibilitat d’ajudes públiques i bonificacions fiscals, millores en les infraestructures que poden arribar des de diferents administracions o una major visibilitat dels espais industrials.