El ple de novembre aprovarà el conveni per a convertir a Cotes Baixes en àrea industrial avançada

El ple de novembre aprovarà el conveni per a convertir a Cotes Baixes en àrea industrial avançada

Compartir

El ple municipal del mes de novembre portarà en la seua ordre del dia el conveni entre l’Ajuntament d’Alcoi i l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) de Cotes Baixes per a poder convertir el polígon en una àrea industrial avançada. Una vegada aprovat el conveni pel Consistori, haurà de ser aprovat per l’EGM i ja es podrà sol·licitar la declaració d’àrea industrial avançada a la Generalitat. Aquesta iniciativa, impulsada per FEDAC, la Cámara de Comerç i la Asociación Polígono Cotes Baixes suposarà la possibilitat d’ajudes públiques i bonificacions fiscals, millores en les infraestructures que poden arribar des de diferents administracions o una major visibilitat dels espais industrials.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad