La Federació Valenciana de Municipis i Províncies signa un conveni amb *FEPEVAL per a potenciar la creació d’Entitats de Gestió i Modernització

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies signa un conveni amb *FEPEVAL per a potenciar la creació d’Entitats de Gestió i Modernització

Compartir

La figura jurídica EGM, clau de la Llei d’Àrees Industrials, permet incrementar el valor de les àrees empresarials i els serveis de valor afegit que es presten.

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies i la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, (FEPEVAL), han signat aquest matí un conveni de col·laboració públic-privada per a impulsar des dels Ajuntaments la creació d’Entitats de Gestió i Modernització (EGM).

Aquesta figura jurídica, clau de la LLEI 14/2018, de 5 de juny, de la Generalitat, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana, suposa una evolució de les actuals associacions d’empresaris i permet incrementar els serveis de valor afegit que es presten a les empreses, així com millorar la condicions de manteniment dels mateixos a través dels Ajuntaments.

FEPEVAL, abasta en l’actualitat 42 entitats federades, que representen a més de 150 polígons industrials de la Comunitat Valenciana en els quals se situen més de 6.000 empreses, i vol, a través d’aquest conveni, fomentar la col·laboració entre els seus associats i els Ajuntaments dels municipis en els quals està el seu àmbit d’actuació. Fepeval posa a disposición dels Ajuntaments el seu coneixement i saber fer per al desenvolupament de les Entitats de Gestió i Modernització.

El president de la FVMP, Rubén Alfaro ha assenyalat la importància de “desenvolupar millores i de modernitzar les infraestructures en les àrees empresarials i que la Comissió de Promoció Econòmica de la FVMP actue com a eina de transmissió a les entitats locals per a revitalitzar el teixit empresarial valencià en funció de les necessitats reals, per a aconseguir espais productius de qualitat, moderns, competitius i sostenibles”. A més, ha destacat que “hem d’impulsar, des de les nostres institucions, que els polígons industrials tinguen el sentiment de pertinença del municipi i la connexió social necessària per a sentir-se integrats en els plans municipals dels seus ajuntaments”.

El president de FEPEVAL, Santiago Salvador ha mostrat “la seua satisfacció per la col·laboració en el foment d’aquesta mena d’acords que potencien la seguretat, sostenibilitat, promoció econòmica, la millora de la capacitat tecnològica i l’accés dels polígons a les TIC”. Per a Salvador, les àrees empresarials són claus en la reactivació econòmica i la creació de llocs de treball, per la qual cosa “és imprescindible que les administracions locals s’impliquen en el seu manteniment i modernització, fomentant la creació d’associacions amb una gestió professional que treballe per a posar en valor les àrees industrials”.

Per part de la FVMP, també ha assistit a la signatura del conveni, el president de la Comissió de Promoció Econòmica, l’alcalde de Paterna, Juan Antonio *Sagredo, que ha declarat com un dels objectius principals d’aquesta comissió “és la reactivació econòmica empresarial valenciana, des de la millora de la competitivitat i la modernització”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad