Raquel Rosique, una executiva consagrada als valors de l’esport

Raquel Rosique, una executiva consagrada als valors de l’esport

Compartir

Setze temporades consecutives en el primer equip femení del Club Handbol Elx li han servit per a molt més a per a atresorar un brillant palmarés. Encara que fa ja una dècada que Raquel Rosique va abandonar la primera línia de competició, sosté que continua aplicant hui els valors de l’esport a la seua faceta professional com a directora de gestió de l’Entitat de Conservació d’Elx Parc Empresarial. La capacitat d’esforç, la importància del companyerisme o les oportunitats que sorgeixen de la perseverança són principis i ideals que, assegura, segueixen molt presents en la seua filosofia fora i dins de l’oficina des de la qual gestiona serveis per a més de 700 empreses.

 

Article complet:

https://www.informacion.es/economia/2020/10/31/raquel-rosique-ejecutiva-consagrada-valores-22100123.html

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad