Raquel Rosique, una executiva consagrada als valors de l’esport

Raquel Rosique, una executiva consagrada als valors de l’esport

Compartir

Fuente: www.informacion.es

Setze temporades consecutives en el primer equip femení del Club Handbol Elx li han servit per a molt més a per a atresorar un brillant palmarés. Encara que fa ja una dècada que Raquel Rosique va abandonar la primera línia de competició, sosté que continua aplicant hui els valors de l’esport a la seua faceta professional com a directora de gestió de l’Entitat de Conservació d’Elx Parc Empresarial. La capacitat d’esforç, la importància del companyerisme o les oportunitats que sorgeixen de la perseverança són principis i ideals que, assegura, segueixen molt presents en la seua filosofia fora i dins de l’oficina des de la qual gestiona serveis per a més de 700 empreses.

 

Article complet:

https://www.informacion.es/economia/2020/10/31/raquel-rosique-ejecutiva-consagrada-valores-22100123.html