Fepeval assessora a Ajuntaments de la Comunitat sobre la creació i desenvolupament d’Entitats de Gestió i Modernització d’àrees industrials

Fepeval assessora a Ajuntaments de la Comunitat sobre la creació i desenvolupament d’Entitats de Gestió i Modernització d’àrees industrials

Compartir

La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, amb el suport del Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial, IVACE, continua treballant en l’impuls de la Llei 14/2018, de 5 de juny, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

Des de Fepeval, s’està contactant amb Ajuntaments de la Comunitat Valenciana de les tres províncies, com La Vall d’Uixó, Benicarló, Vila-real, Sagunt, Pobla de Vallbona, Utiel, Algemesí, Alcoi, Elda-Petrer, Aspe, Xixona, entre altres, amb la finalitat de donar a conéixer els avantatges que per als municipis industrials suposa desenvolupar els instruments que conté aquesta Llei. L’objectiu és potenciar les àrees industrials, ajudant a professionalitzar la seua gestió, afavorint l’arribada de noves inversions per a la millora de l’àrea empresarial i la implantació de serveis de valor afegit, a través d’una estreta col·laboració públic-privada.

Per a Fepeval és clau que els Ajuntaments de municipis industrials coneguen i tinguen interés per desenvolupar les eines de la citada Llei d’Àrees Industrials i molt particularment la nova figura jurídica de les d’Entitats de Gestió i Modernització.  Les EGM han de suposar un revulsiu per a les tradicionals àrees empresarials a través de la col·laboració públic-privada, afavorint una millora en la gestió dels polígons, implicant l’empresariat i facilitant al mateix temps la comunicació amb les Administracions Públiques.

Amb la finalitat d’ajudar a donar a conéixer aquesta figura jurídica, des de FEPEVAL s’ofereix a organitzar, al costat d’aquests Ajuntaments, la celebració de reunions informatives amb les empreses dels polígons, que donades les actuals circumstàncies sanitàries se celebrarien en format online o semipresencial.

A més de les EGM, des de FEPEVAL s’explica als Ajuntaments les diferents labors d’assessorament que l’entitat pot dur a terme per a donar suport a la modernització de les àrees empresarials. En particular, es posa sobre la taula el coneixement i experiència que té *Fepeval per a facilitar la implantació de plans de seguretat i emergència, plans de mobilitat, estudis socioeconòmics, eines de gestió, entre altres serveis i instruments per a entaular una col·laboració amb els Ajuntaments en àrees d’interés mutu.

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad