Projecte Compra Pública d’Innovació amb la col·laboració de l’Agència Valenciana de la Innovació.

Projecte Compra Pública d’Innovació amb la col·laboració de l’Agència Valenciana de la Innovació.

Compartir

L’Agència Valenciana d’Innovació (AVI) dins del seu programa de Compra Pública Innovadora (CPI) 2020 ha concedit una subvenció al projecte amb títol “La CPI com a motor de desenvolupament en FEPEVAL”. L’actual projecte s’emmarca en la Línia 2.- Impuls de la demanda de licitacions de productes i serveis innovadors. Es tracta d’un projecte bianual, que va donar principi l’any 2020, i la finalització del qual es produeix aquest 2021.

Amb això FEPEVAL, en col·laboració amb l’empresa Tantum Consultores, posa en marxa aquest projecte CPI l’objectiu del qual és promoure la Compra Pública d’Innovació dins de la Federació de Polígons Industrials de la Comunitat Valenciana. Amb això s’aconseguirà impulsar i difondre els beneficis que proporciona la CPI en municipis on se situen els polígons industrials i així consolidar la col·laboració entre el sector públic i el sector privat.

La CPI suposa un nou mecanisme de contractació pública que promou la col·laboració entre el sector públic i privat per al desenvolupament i adquisició de solucions innovadores. Amb aquest projecte, FEPEVAL ha aconseguit impulsar els beneficis en el marc de l’eficiència energètica, economia circular i seguretat integral, aconseguint que els municipis siguen coneixedors de l’existència de la CPI, com una eina eficaç, capaç de desenvolupar mercats locals més competitius i una gran oportunitat de col·laboració públic-privada per a continuar generant riquesa i augmentar la presència i la importància dels parcs industrials.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad