Projecte Compra Pública d’Innovació amb la col·laboració de l’Agència Valenciana de la Innovació.

Projecte Compra Pública d’Innovació amb la col·laboració de l’Agència Valenciana de la Innovació.

Compartir

Fuente:

L’Agència Valenciana d’Innovació (AVI) dins del seu programa de Compra Pública Innovadora (CPI) 2020 ha concedit una subvenció al projecte amb títol “La CPI com a motor de desenvolupament en FEPEVAL”.

Aquest projecte es troba marcat en la Línia 2.- Impuls de la demanda de licitacions de productes i serveis innovadors.

Amb això FEPEVAL, en col·laboració amb l’empresa Tantum Consultores, posa en marxa aquest projecte CPI l’objectiu del qual és promoure la Compra Pública d’Innovació dins de la Federació de Polígons Industrials de la Comunitat Valenciana. Amb això s’aconseguirà impulsar i difondre els beneficis que proporciona la CPI en municipis on se situen els polígons industrials i així consolidar la col·laboració entre el sector públic i el sector privat.