Fepeval trasllada als representants de Ciudadanos en Les Corts les necessitats dels parcs empresarials

Fepeval trasllada als representants de Ciudadanos en Les Corts les necessitats dels parcs empresarials

Compartir

Representants de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, van mantindre ahir una trobada amb la sindica adjunta de Ciudadanos en Les Corts, Ruth Merino i el portaveu d’Indústria d’aquesta mateixa formació en Corts Valencianes, Carlos Gracia.

La reunió, en la qual va estar el president de FEPEVAL, Santiago Salvador i el gerent, Diego Romá, es va celebrar en la seu de la Federació en el polígon industrial Font del Gerro de Paterna, comptant també amb la participació del gerent d’aquesta àrea empresarial, Joaquín Ballester.

La reunió celebrada en un clima amable i constructiu, va permetre posar en comú aspectes importants sobre la situació dels parcs empresarials de la Comunitat Valenciana, les seues necessitats i inquietuds, i en particular es va abordar la implementació de la Llei de 14/2018 d’àrees industrials. Els representants de FEPEVAL van aprofitar per a plantejar als parlamentaris les propostes i accions que s’estan desenvolupant des de la Federació, amb la finalitat de contribuir a potenciar les àrees empresarials.

Des de FEPEVAL s’ha volgut agrair l’interés mostrat pels representants de Ciutadans en Les Corts i es continuaran mantenint, com fins ara, contactes periòdics i fluids amb tots els partits polítics amb representació autonòmica, amb l’objectiu que es coneguen, de primera mà, les necessitats i reivindicacions dels parcs empresarials.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad