Santos Prieto nomenat president de la nova junta directiva de CEDAES

Santos Prieto nomenat president de la nova junta directiva de CEDAES

Compartir

La Confederació Espanyola d’Àrees Empresarials (CEDAES) ha renovat la seua junta directiva, havent sigut nomenat president Santos Prieto Solera, actualment president de l’Associació d’Empresaris de Campollano ADECA (Albacete), principal parc empresarial de Castella-la Manxa, i també president fundador de la associació regional Zones Industrials de Castella-la Manxa, *ZINCAMAN.

D’aquesta manera, la nova junta directiva de CEDAES queda integrada per:

  • Presidencia: Zonas Industriales de Castilla La Mancha (ZINCAMAN,) Santos Prieto.
  • Vicepresidencia: Federación ÁREAS de Asturias, Pablo García-Vigón.
  • Tesorería: Federación de Parques Empresariales de la Región de Murcia (FEPEMUR), Paco Cabrera.
  • Secretaría: Federación de Polígonos Empresariales de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL), Santiago Salvador, que ha sido nombrado presidente honorario de CEDAES tras ser durante 5 años su presidente fundador.
  • Vocalía: Asociación del Polígono Empresariales de Tanos Viérnoles de Torrelavega, Cantabria (APETAVI), Fermín García;
  • Vocalía: Parque Industrial y de Servicios del Aljarafe (PISA), Sevilla, Andalucía Margarita Rincón.

Per a Santos Prieto “CEDAES té per objecte aconseguir una gestió de qualitat dels 6.000 parcs empresarials en l’estat espanyol, per a això entenem fonamental l’elaboració de legislació sobre la gestió d’àrees industrials, tant a nivell estatal, com en cada comunitat autònoma. No obstant això, per a això cal, al seu torn, l’existència de federacions fortes i ben estructurades, que comptaran amb el suport de CEDAES i l’experiència de les seues 13 entitats federades”. Afig Santos Prieto que “CEDAES suposa un autèntic fòrum d’intercanvi de bones pràctiques en matèria de governança industrial entre les entitats que conformem CEDAES: ens retroalimentem mútuament coneixent solucions i iniciatives d’altres comunitats autònomes”.

Altres objectius de CEDAES són elaboració del cens i mapa de sòl industrial a nivell estatal, la millora d’infraestructures i serveis dels nostres parcs industrials, la promoció dels parcs empresarials inclusius i mediambientalment sostenibles.

Afig Santos Prieto “continuem treballant cap a una cultura de gestió de qualitat dels nostres parcs empresarials, que els convertisquen en espais competitius per a les nostres empreses, a més d’assegurances i dignes per a les desenes de milers de dones i homes que treballen en ells”.

Actualment CEDAES abasta les següents entitats (la més significativa representat a la respectiva comunitat autònoma):

– Zonas Industriales de Castilla La Mancha (ZINCAMAN).

– Federación de Polígonos Empresariales de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL).

– Federación de Áreas Empresariales de Asturias (ÁREAS).

– Federación de Parques Empresariales de la Región de Murcia (FEPEMUR).

– Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC).

– Federación Galega de Parques Empresariais (FEGAPE).

– Comunidad de Propietarios del Parque PISA de Sevilla.

– Asociación Polígono Industrial Tanos Viérnoles (APETAVI) de Cantabria.

– Federación de Polígonos Empresariales de Aragón (FEPEA).

– Federación Empresarial de La Rioja (FER).

– Entidad de Conservación del polígono industrial de Arinaga (ECOAGA, Agüimes, Gran Canaria).

– Polígono Industrial San Cristóbal de Valladolid (Castilla y León).

– Asociación Empresarial Polígono Villa de Vallecas (ASVIVA, Comunidad de Madrid).

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad