Las Atalayas traça un pla de mobilitat amb més bus i cotxe compartit per a ser Àrea Avançada

Las Atalayas traça un pla de mobilitat amb més bus i cotxe compartit per a ser Àrea Avançada

Compartir

Fuente: alicanteplaza.es

L’Entitat de Conservació del Polígon Industrial Las Atalayas, en el qual s’assenten més de 200 empreses, fa un pas més en el seu projecte Atalayas Ciutat Empresarial 2025 amb l’objectiu de convertir-se en Àrea Industrial Avançada mitjançant el disseny d’un pla de mobilitat que aspira a redimensionar els desplaçaments associats a l’activitat del recinte. En concret, el plantejament traçat en col·laboració amb l’Agència Local de Desenvolupament tracta de fomentar l’ús del transport públic i els mitjans alternatius al vehicle privat per als més de 7.000 treballadors que acudeixen diàriament al recinte empresarial. Amb això, s’aconseguiria evitar concentracions de vehicles en hores punta i, a més, reduir emissions de diòxid de carboni.

Continuar llegint la notícia a Alacant Plaza:

https://alicanteplaza.es/las-atalayas-traza-un-plan-de-movilidad-con-mas-bus-y-coche-compartido-para-ser-area-avanzada