Fepeval s’aferma com a referent i canal d’intermediació entre parcs empresarials i administracions públiques

Fepeval s’aferma com a referent i canal d’intermediació entre parcs empresarials i administracions públiques

Compartir

L’Assemblea General de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana posa de manifest el treball en àrees com el impuls a la reindustrialització, formació, innovació o economia circular que es ve desenvolupant, amb suport d’entitats com IVACE, AVI, FVMP i prestant assistència a diversos ajuntaments de tota la Comunitat Valenciana.

La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, ha celebrat hui la seua Assemblea General ordinària, en la qual ha procedit a l’aprovació dels comptes de l’exercici 2020, pressupost 2021, memòria de gestió, programa d’activitats i objectius per a l’any en curs.

La reunió, celebrada de manera online, s’ha iniciat amb unes paraules del president de FEPEVAL, Santiago Salvador, qui ha valorat molt positivament “el pas endavant donat per la federació en un any en què, malgrat les dificultades per la pandèmia del coronavirus, hem aprofundit en la nostra relació amb ajuntaments, FVMP, Diputacions, Generalitat i altres entitats, actuant com a referent dels parcs empresarials de la Comunitat”. Salvador ha emfatitzat “l’excel·lent labor dels gerents de les àrees industrials per a fer costat a les empreses en moments molt complicats, exercint com a altaveu de les seues necessitats i sent cadena de transmissió de novetats legislatives o subvencions que els pogueren afectar”.

Pel que respecta als comptes del passat exercici s’han aprovat per unanimitat, de la mateixa manera que el pressupost per a 2021, que s’incrementa entorn d’un 15% motivat pels nous objectius i serveis que ja s’estan desenvolupant, així com per l’augment d’entitats federades i també del nombre d’empreses que col·laboren com fepeproveedores, la qual cosa permet mantindre les quotes dels associats congelades, un any més, des de l’exercici 2013.

En l’informe de gestió, presentat pel seu gerent, Diego Romá, s’ha destacat la labor per al desenvolupament de la LLEI 14/2018, de 5 de juny, de la Generalitat, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana, havent col·laborat amb l’IVACE per a arribar a un total de 14 ajuntaments en els quals no existeixen associacions empresarials que pogueren canalitzar aquesta labor d’impuls. També, en l’últim any, s’ha treballat amb l’Agència Valenciana de la Innovació per a impulsar la Compra Pública d’Innovació, a través de cursos en els quals s’han donat cita representants de 50 ajuntaments de tota la Comunitat Valenciana. El conveni amb la Federació Valenciana de Municipis de Províncies, la labor desenvolupada amb la Confederació Espanyola d’Àrees Empresarials, CEDAES per a estendre l’exemple pioner de la Llei Valenciana d’Àrees Industrials a la resta de l’estat, la participació en la Confederació Empresarial Valenciana, CEV, des de la Comissió d’Assumpte Comercials i Àrees Empresarials, la implantació de la plataforma de gestió d’àrees industrials Lokinn, amb suport de l’IVACE, així com el desenvolupament de Plans de Seguretat Integral i plans de mobilitat sostenible, en diferents àrees industrials, conformen uns altres de les fites aconseguides en el passat exercici que han vingut desenvolupant-se amb assessorament de FEPEVAL.

Pel que respecta al present 2021, FEPEVAL, mantindrà l’esforç per estendre la Llei d’Àrees Industrials i fomentar la creació d’Entitats de Gestió i Modernització en les àrees empresarials, i també es treballa ja en la promoció i creació de Comunitats Energètiques Locals, en col·laboració amb IVACE. Es continuarà treballant a divulgar els beneficis de la Compra Pública d’Innovació en administracions locals, i també s’ha previst el desenvolupament d’un curs de Direcció de Parcs Empresarials, impulsat per FEPEVAL amb la Universitat d’Alacant. A més, a la província d’Alacant s’està participant en el Pla de Competitivitat de la Plataforma Empresarial amb objectiu en 2050/20L, iniciativa que es duu a terme amb els parcs científics de la Universitat d’Alacant i Elx, així com Districte Digital. Continuar augmentant el nombre d’entitats federades i aconseguir augmentar la quantitat i qualitat d’infraestructures i serveis en les àrees industrials continuarà sent una altra part del treball de l’entitat en aquest 2021, tal com ha apuntat el seu gerent i el president de *FEPEVAL.

L’assemblea ha sigut clausurada pel Director General d’Urbanisme, Vicente García Nebot, qui ha mostrat el compromís de la Generalitat Valenciana per la reindustrialització i l’aposta per la millora d’infraestructures en les àrees empresarials. En aquesta labor, García Nebot ha agraït la labor que desenvolupa FEPEVAL, entitat a la qual ha titllat de “referent absolut com a canal d’intermediació entre les administracions públiques i els parcs empresarials de la Comunitat Valenciana”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad