Paterna comparteix amb la Vall d’Uixó la seua experiència en la gestió d’àrees empresarials

Paterna comparteix amb la Vall d’Uixó la seua experiència en la gestió d’àrees empresarials

Compartir

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha rebut a l’Alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños per a explicar algunes de les actuacions empreses per l’Executiu socialista per a consolidar a la ciutat com un dels màxims exponents industrials i empresarials de la Comunitat i d’Espanya

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i l’Alcaldessa de la Vall d’Uixo, Tania Baños han mantingut una trobada a l’Ajuntament paterner en el qual el primer edil ha donat a conéixer el model de gestió municipal que estan portant dels seus polígons industrials i parcs empresarials.

Durant la reunió, que també va comptar amb la presència del President de FEPEVAL i de Asivalco, Santiago Salvador i el gerent de FEPEVAL, Diego Romá, el primer edil, que ostenta a més les competències d’Indústria, Empresa i Universitat, ha repassat des de la trajectòria de cooperació públic- privada del consistori amb les àrees empresarials fins a la constitució de l’associació “Paterna Ciutat d’Empreses”.

De la mateixa manera, al llarg de la trobada també s’han abordat els convenis econòmics que l’Ajuntament té signats amb cadascuna de les seues sis àrees empresarials i que han permés a Paterna posicionar-se com un dels principals enclavaments industrials estratègics a nivell nacional.

Sagredo, que també presideix la Comissió d’Indústria de la FVMP, també ha explicat l’experiència municipal en la constitució del Parc Tecnològic com la primera Entitat de Gestió i Modernització d’Espanya i ha destacat l’aposta per la innovació, la col·laboració públic-privada i l’emprenedoria com a motors del creixement industrial del municipi.

I és que amb 6 àrees empresarials, 1.800 empreses situades en elles i més de 45.000 treballadors, Paterna s’ha convertit en un dels principals enclavaments empresarials del país.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad