Asivalco agraeix el projecte de millora de freqüències de Metrovalencia que beneficiarà a Font del Gerro

Asivalco agraeix el projecte de millora de freqüències de Metrovalencia que beneficiarà a Font del Gerro

Compartir

El gerent de l’Associació d’Empresaris de Font del Gerro, Joaquín Ballester, va mantindre recentment una trobada amb responsables de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), amb l’objectiu de recaptar més informació del Pla de Millora de Freqüències de Metrovalencia, presentat fa uns mesos pel conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España.

Des de Font del Gerro es volia conéixer amb major detall la manera en què afectarà aquest pla d’inversions a la Línia 2 de Metrovalencia, que divideix aquest polígon industrial en dues fases i que té el potencial de donar servei a les més de 450 empreses ací assentades.

Segons van explicar des d’FGV, el pla per a la millora de la línia en tot el polígon industrial de Font del Pitxer és una actuació ferma que veurà la llum aquesta mateixa legislatura i que permetrà optimitzar la programació de serveis fins a aconseguir una freqüència inferior als 15 minuts més enllà de l’estació de Paterna, que és fins on actualment arriba la doble via en aquesta línia de metro.

Llegir la noticia completa en PATERNA EMPRESAS.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad