COGITIVAL i FEPEVAL comparteixen la importància de fomentar la Seguretat industrial

COGITIVAL i FEPEVAL comparteixen la importància de fomentar la Seguretat industrial

Compartir

Primera presa de contacte ahir entre el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de València i la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana. La degana, Angélica Gómez, i el gerent del COGITIVAL, Juan Checa, es van reunir amb el gerent de FEPEVAL, Diego Romá, en la seu del Col·legi.

Des de COGITIVAL s’ha aprofitat la trobada per a informar la Federació de el conveni de Seguretat Industrial del qual forma part el Col·legi. Un tema prioritari per a COGITIVAL, des d’on durant els pròxims mesos es durà a terme una important labor d’informació i promoció en les àrees industrials. D’ací la importància de donar-la a conéixer a FEPEVAL, amb més de 6.000 empreses agrupades en 44 entitats federades de la Comunitat Valenciana que representen a més de 120 àrees empresarials.

Per part seua, des de FEPEVAL s’ha volgut transmetre la importància de la LLEI 14/2018, de 5 de juny, de la Generalitat, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana. Romà ha destacat que el 50% del PIB de l’estat espanyol, es genera des dels parcs empresarials i que per tant la seua gestió de qualitat és bàsica per a aconseguir que les empreses siguen competitives. “En aquest sentit és prioritari”, segons el gerent de FEPEVAL, “donar a conéixer aquesta llei als col·legiats i col·legiades del COGITIVAL”.

L’objectiu de la trobada ha sigut també, estrényer relacions entre les institucions. Segons ha afirmat Angélica Gómez, “totes dues parts estem convençudes de poder trobar punts d’unió que contribuïsquen al desenvolupament dels nostres col·legiats/associats pel que buscarem com fer-lo i desenvolupar-lo en un futur conveni”. Diego Romá, també ha qualificat la trobada de molt interessant “perquè els parcs empresarials som el continent i el Col·legi és el contingut. Tenim una interrelació absoluta de la qual segur sorgeixen sinergies i mútues col·laboracions”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad