L’Associació de Comerços, Empreses i Autònoms d’Alfafar ACEAAL s’adhereix a FEPEVAL

L’Associació de Comerços, Empreses i Autònoms d’Alfafar ACEAAL s’adhereix a FEPEVAL

Compartir

L’Associació de Comerços, Empreses i Autònoms d’Alfafar ACEAAL s’ha sumat a FEPEVAL, amb el que la Federació aconsegueix ja les 44 associacions d’empresaris al llarg de tota la Comunitat Valenciana, representant a més de 120 àrees empresarials.

Segons el seu president Toni Milla, “ACEAAL té per objecte fomentar l’associacionisme entre les nostres empreses i col·laborar amb l’ajuntament en la modernització dels parcs empresarials d’Alfafar, per a això considerem molt important la implementació de la llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials a Alfafar”.

Des de FEPEVAL, Santiago Salvador, va donar la benvinguda a l’Associació de Comerços, Empreses i Autònoms d’Alfafar ACEAAL i els va agrair la seua col·laboració per a continuar creant una entitat cada vegada més forta en la defensa de les àrees empresarials del Comunitat.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad