L’eix logístic de la A-3 exigeix nous accessos i un servei eficaç de tren

L’eix logístic de la A-3 exigeix nous accessos i un servei eficaç de tren

Compartir

Fuente:

Durant els llargs mesos de confinament, només un tipus de vehicle es desplaçava per les carreteres del país. Els camions circulaven sense detindre el seu ritme habitual a fi de mantindre la distribució d’aliments, el subministrament de medicaments i el transport de qualsevol producte necessari que no es podia adquirir físicament en els locals, llavors tancats.

El sector logístic no sols no es va detindre, sinó que va demostrar que en el segle XXI és imprescindible. Per això, en una nova cita dels Fòrums d’Economia Comarcal que promou Levante-EMV s’ha volgut posar en valor l’important pes que té el Eix Logístic de la A-3: és el quart punt cardinal del mapa estratègic valencià: a l’est, el Port de València; al sud, Almussafes, al nord Sagunt i l’oest, l’eix logístic conformat en la intersecció de la autovia de Madrid amb l’autopista del Mediterrani AP-7.

LEER REPORTAJE COMPLETO EN LEVANTE-EMV