Asivalco premia al conseller Arcadi España pel bus llançadora als polígons

Asivalco premia al conseller Arcadi España pel bus llançadora als polígons

Compartir

L’Associació d’Empresaris de Font del Gerro, Asivalco, va celebrar la seua assemblea general de 2021, en la qual es van aprovar els comptes de l’exercici passat i el nou pressupost. L’assemblea va confirmar la gestió de l’actual junta directiva i es va aprofitar per a reafirmar els pròxims objectius, en particular el procés de transformació en Entitat de Gestió i Modernització.

L’acte va comptar amb la presència del Conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España i de l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, els qui, al costat de Santiago Salvador, president de Asivalco, van realitzar el lliurament del reconeixement Font de l’Or a 16 empreses per la seua contribució a la millora general del polígon, pel seu compromís amb la sostenibilitat mediambiental o el desenvolupament de projectes de Responsabilitat Social.

També Asivalco va aprofitar la presència del conseller Espanya per a agrair que Font del Gerro haja sigut, en els últims mesos, escenari de diversos projectes importants en relació amb la mobilitat, impulsats des de la seua conselleria, com els autobusos llançadores entre àrees empresarials i la ciutat de València, l’elecció de Font del Gerro per al desenvolupament d’un Pla de Mobilitat i la recentment anunciada creació d’un segon baixador de la Línia 2 de Metre València.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad