El polígon Las Atalayas reivindica la seua expansió i modernització per a crear 3.200 noves ocupacions

El polígon Las Atalayas reivindica la seua expansió i modernització per a crear 3.200 noves ocupacions

Compartir

L’entitat de conservació del polígon de Las Atalayas d’Alacant fa un pas al capdavant per a convertir-se en àrea industrial avançada, en funció de la nova classificació establida per la Generalitat a través de la Llei 14/2018 de Gestió i Modernització d’Àrees Empresarials.

La tramitació per a aconseguir aqueix reconeixement continua en fase d’avaluació per part de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) des d’el mes de febrer passat, després d’un procés d’adaptació en el qual s’ha executat diferents actuacions de modernització i implantació de nous serveis, fruit de la col·laboració públic-privada. Entre elles, la instal·lació de sistema de seguretat, la renovació de la senyalística, l’oferta de servei de cotxe compartit o la renovació d’infraestructures.

Així, es confia que esta nova classificació -que permet continuar optant a noves vies de finançament per a instaurar millores addicionals- puga quedar aprovada abans de final d’any. No obstant això, l’aposta per esta línia de col·laboració entre l’administració i les empreses radicades en el recinte va més enllà. De fet, el repte és continuar avançant per a convertir-se en ‘Ciutat Empresarial’: un espai proveït de zones verdes, àrees esportives i serveis que afavorisquen la conciliació, com a guarderies, capaç d’atraure la implantació de més empreses i generar fins a 3.200 noves ocupacions.

LEER NOTICIA COMPLETA EN ALICANTE PLAZA

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad