L’Ajuntament de Loriguilla anima al sector empresarial a treballar de manera conjunta i crear una EGM

L’Ajuntament de Loriguilla anima al sector empresarial a treballar de manera conjunta i crear una EGM

Compartir

Fuente:

L’Ajuntament de Loriguilla va celebrar el passat 29 de juny una jornada empresarial amb la participació d’empresaris de la localitat en la qual s’han establit les bases per a la constitució d’una Entitat de Gestió i Modernització (EMG) en el sector empresarial de Loriguilla.

La reunió, presidida per l’alcalde Sergio Alfaro, ha comptat amb la col·laboració de l’IVACE i la participació del gerent de FEPEVAL, Diego Romá, i el gerent de l’Associació Empresarial REVA de Riba-roja i vocal de la junta directiva de la Federació la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL)), Carlos Peinado.

Tots dos han explicat amb detall com afecta a les empreses de Loriguilla la llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat i els avantatges que suposa crear una associació empresarial en el municipi.

Aquesta llei posa sobre la taula la col·laboració públic-privada entre administracions i empreses, alguna cosa que l’Ajuntament de Loriguilla considera de “vital importància” per a aconseguir un sector industrial que oferisca la màxima competitivitat.

L’objectiu, segons Alfaro, és “dinamitzar el sector industrial, treballar de manera conjunta i aconseguir un flux de comunicacions constant”. Per això, l’alcalde ha convidat a les empreses a formar part de la futura associació i intercanviar idees, fer suggeriments, queixes, etc. “Sempre es pot millorar”, ha conclòs.

Loriguilla aposta pel desenvolupament del polígon industrial, “serà una font de riquesa i ocupació, i serà el futur del nostre poble”, ha afegit Alfaro.

Finalment, l’alcalde ha emplaçat a les persones assistents a mantindre una pròxima reunió i continuar treballant en aquesta línia per a continuar potenciant el desenvolupament del sector empresarial i industrial del municipi.