L’Ajuntament de Loriguilla anima al sector empresarial a treballar de manera conjunta i crear una EGM

L’Ajuntament de Loriguilla anima al sector empresarial a treballar de manera conjunta i crear una EGM

Compartir

L’Ajuntament de Loriguilla va celebrar el passat 29 de juny una jornada empresarial amb la participació d’empresaris de la localitat en la qual s’han establit les bases per a la constitució d’una Entitat de Gestió i Modernització (EMG) en el sector empresarial de Loriguilla.

La reunió, presidida per l’alcalde Sergio Alfaro, ha comptat amb la col·laboració de l’IVACE i la participació del gerent de FEPEVAL, Diego Romá, i el gerent de l’Associació Empresarial REVA de Riba-roja i vocal de la junta directiva de la Federació la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL)), Carlos Peinado.

Tots dos han explicat amb detall com afecta a les empreses de Loriguilla la llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat i els avantatges que suposa crear una associació empresarial en el municipi.

Aquesta llei posa sobre la taula la col·laboració públic-privada entre administracions i empreses, alguna cosa que l’Ajuntament de Loriguilla considera de “vital importància” per a aconseguir un sector industrial que oferisca la màxima competitivitat.

L’objectiu, segons Alfaro, és “dinamitzar el sector industrial, treballar de manera conjunta i aconseguir un flux de comunicacions constant”. Per això, l’alcalde ha convidat a les empreses a formar part de la futura associació i intercanviar idees, fer suggeriments, queixes, etc. “Sempre es pot millorar”, ha conclòs.

Loriguilla aposta pel desenvolupament del polígon industrial, “serà una font de riquesa i ocupació, i serà el futur del nostre poble”, ha afegit Alfaro.

Finalment, l’alcalde ha emplaçat a les persones assistents a mantindre una pròxima reunió i continuar treballant en aquesta línia per a continuar potenciant el desenvolupament del sector empresarial i industrial del municipi.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad