Fepeval col·labora amb l’Ajuntament de Cheste per a impulsar la creació de EGMs en les seues àrees empresarials

Fepeval col·labora amb l’Ajuntament de Cheste per a impulsar la creació de EGMs en les seues àrees empresarials

Compartir

La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, i l’Ajuntament de Cheste, amb la col·laboració de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial, IVACE, estan treballant de manera conjunta per a potenciar la competitivitat de les seues àrees empresarials i fomentar la creació d’Entitats de Gestió i Modernització, EGMs, al Parc Empresarial Circuit de Cheste i el Polígon Industrial Castella.

Per a aconseguir aquest objectiu s’aprofiten els recursos que ofereix la Llei 14/2018, de 5 de juny, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana, que conté la figura jurídica EGM com a pedra angular. Recentment s’han mantingut sengles reunions entre empresaris de totes dues àrees industrials del municipi de la comarca de la Foia de Buñol i representants del consistori de Cheste, FEPEVAL i IVACE, per a donar a conéixer els avantatges que ofereix la citada Llei i les possibilitats de creació d’una EGM.

El gerent de FEPEVAL, Diego Romá, el vocal de la Junta Directiva, Carlos Peinado, i la gerent d’àrees empresarials, María Ángeles Hidalgo, van explicar com mitjançant la citada Llei d’Àrees Industrials i a través de la creació d’una EGM s’ajuda a professionalitzar la gestió, afavorir l’arribada de noves inversions i la implantació de serveis de valor afegit, a través d’una estreta col·laboració públic-privada. Tot això amb la finalitat d’augmentar la competitivitat de les empreses allí assentades, que seran les beneficiàries finals del conjunt d’accions i esforços que es realitzaran.

Des de l’Ajuntament de Cheste el seu alcalde, José Morell, va mostrar la voluntat del govern municipal de treballar per a aprofitar totes aquestes eines i afavorir la constitució de EGMs en el Polígon Industrial Castella i el Parc Empresarial Circuit de Cheste. Per la seua part des de *FEPEVAL, amb suport de l’IVACE, es mantindrà un assessorament continu a l’Ajuntament, aportant el seu coneixement i experiència en gestió d’àrees empresarials i creació d’Entitats de Gestió i Modernització.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad