Jornades de Fepeval a Elda per a impulsar la compra pública d’innovació entre l’empresariat

Jornades de Fepeval a Elda per a impulsar la compra pública d’innovació entre l’empresariat

Compartir

Fuente:

L’alcalde d’Elda, Rubén Alfaro, acompanyat de l’edil de Foment Econòmic, Indústria i Ocupació, Silvia Ibáñez, va presidir l’obertura de la jornada organitzada en el Centre Cívic i Juvenil per la Federació de Polígons Industrials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) per a impulsar la compra pública d’innovació. En l’acte, a més del regidor eldense, han sigut presents el vicepresident de Fepeval, Vicente Seguí, i Juan Llobell, president de Tantum Consultores.

La reunió, on hparticiparen de manera telemàtica ponents i representants públics de tota la Comunitat, ha permés conéixer aspectes de la compra pública d’innovació com a instrument per a millorar la competitivitat i per a posar en valor la rellevància territorial en el sector industrial. En la seua intervenció, Alfaro ha recordat “la importància d’Elda com a ciutat industrial amb una llarga trajectòria de sobre coneguda i reconeguda, per ser el lloc on fabriquem les millors sabates de senyora del món. El nostre teixit empresarial el componen 3.900 empreses, de les quals 589 corresponen al sector industrial i en concret, prop del 70% pertanyen a la indústria del cuir i del calçat”.

En relació a la compra pública d’innovació, l’alcalde d’Elda ha afirmat que “l’Administració Pública ha de beneficiar-se de les innovacions de les empreses per a brindar un millor servei a la comunitat que administra. I devem entre tots canalitzar el fruit d’aqueixa innovació”.