FEPEVAL informa sobre la Compra Pública d’Innovació en Riba-roja

FEPEVAL informa sobre la Compra Pública d’Innovació en Riba-roja

Compartir

FEPEVAL va organitzar ahir dijous una jornada sobre Compra Pública d’Innovació (CPI) com a eina transformadora d’organitzacions públiques per a aconseguir territoris innovadors i la seua possible implementació als parcs empresarials a Riba-roja de Túria.

Aquesta jornada sobre Compra Pública d’Innovació s’ha compost per diverses ponències, comptant amb la participació de ponents del sector de la innovació, com Tantum Consultores i Fran Izquierdo de la Consultoria Segurinter. També han participat personalitats del sector públic i industrial, com Robert Raga, Alcalde de Riba-roja de Túria i Ana Pardo, secretària de FEPEVAL.

Tantum Consultores ha sigut l’encarregat d’explicar les claus sobre Compra Pública d’Innovació i els seus avantatges com a instrument d’avanç, millora de la competitivitat de les empreses i el seu valor com a eina de rellevància territorial en el sector industrial. FEPEVAL, per part seua, ha presentat la nova Llei d’Àrees Industrials i, finalment, una exposició sobre les eines d’innovació tecnològica en la gestió de parcs empresarials intel·ligents a càrrec de Segurinter.

A més, van participar en la jornada càrrecs públics, tècnics d’ajuntaments i empresaris del sector industrial situats als parcs industrials federats en FEPEVAL tant de manera telemàtica com presencial. L’objectiu principal de FEPEVAL amb aquesta jornada no és un altre que impulsar i difondre els beneficis que pot proporcionar la CPI als parcs empresarials quant a eines de gestió innovadora, eficiència energètica, economia circular i sobre la prevenció i gestió  d’emergències.

La Compra Pública d’Innovació (CPI) és una actuació administrativa de foment de la innovació, amb l’objectiu principal de millorar els serveis públics per mitjà de la incorporació de béns innovadors.  Així, FEPEVAL amb l’ajuda de *Tantum Consultors, es troba immers en el projecte “La CPI com a motor de desenvolupament en FEPEVAL”, projecte subvencionat per l’Agència Valenciana d’Innovació (AVI), el qual busca fomentar la contractació pública de la innovació als parcs empresarials.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad