Un equip de professionals multidisciplinari es fa càrrec de la gestió del PLV

Un equip de professionals multidisciplinari es fa càrrec de la gestió del PLV

Compartir

La Generalitat Valenciana, va culminar recentment el procés de licitació pública amb l’objectiu d’encomanar la gestió a un nou equip de professionals que impulsen els actuals reptes del Parc Logístic de València. Fins a aquest moment ha sigut la Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl, EVha, qui ha estat vetlant, des de la seua creació, per la consolidació i progrés dels més de 700.000 m² de sòl industrial

La adjudicació després de el procés de licitació va recaure en l’equip de la signatura YOTTA DESENVOLUPAMENTS TECNOLÒGICS,  equip multidisciplinari format per professionals amb gran experiència en la gestió d’àrees empresarials com Asocreva en Riba-roja, L’Andana i Tàctica a Paterna, o Aemon (Moncada, Alfara del Patriarca, Nàquera i Bétera), entitats que formen part de FEPEVAL.

A més, Yotta Desenvolupaments Tecnològics, és una empresa tecnològica que ofereix serveis de gestió i assessorament a empreses i entitats, i té gran experiència en la prestació dels seus serveis a les entitats gestores d’àrees empresarials de la Comunitat Valenciana i altres comunitats autònomes.

És objectiu d’aquest equip de professionals aplicar la seua gran experiència en gestió i  administració d’àrees empresarials, en totes les seues facetes, per a la millora, promoció i dinamització del Parc Logístic de València i amb això arribar a incrementar la competitivitat de les empreses allí assentades.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad