FEPEVAL consolida el seu paper com a referent de les àrees empresarials en col·laboració amb les administracions públiques

FEPEVAL consolida el seu paper com a referent de les àrees empresarials en col·laboració amb les administracions públiques

Compartir

L’Assemblea General posa en valor les accions desenvolupades en col·laboració amb entitats com IVACE, AVI, FVMP, Universitat d’Alacant i diverses Conselleries per a traslladar a les àrees empresarials projectes i accions per a la millora de la seua competitivitat.

La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, ha celebrat aquest matí una assemblea general ordinària dirigida a posar en coneixement de les entitats federades els principals temes d’interés de l’entitat.

Des de la Federació s’han repassat accions de gran importància que es vénen desenvolupant en els últims mesos, com és la col·laboració amb entitats com IVACE per al desenvolupament de la LLEI 14/2018, de 5 de juny, de la Generalitat, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana i la creació d’Entitats de Gestió i Modernització. Actualment s’està assessorant, a través d’aquesta col·laboració, a un tota de 13 Ajuntaments de la Comunitat Valenciana.

També destaca la labor realitzada en col·laboració amb l’Agència Valenciana de la Innovació per a donar a conéixer els beneficis de la Compra Pública d’Innovació, jornades de caràcter tècnic destinades a treballadors d’Ajuntaments que es vénen desenvolupant al llarg de la Comunitat Valenciana.

La cooperació amb la Universitat d’Alacant i també al costat d’IVACE per al desenvolupament del primer curs de Direcció de Parcs Empresarials, que està sent tot un èxit, el suport a la Conselleria de Política Territorial i la FVMP per al desenvolupament d’un webinar sobre Urbanisme, o l’assistència a la Direcció General de Coordinació de l’Acció del Govern de la Generalitat Valenciana per a informar sobre els Fons Next Generation, són altres exemples de col·laboració amb l’administració pública, per part de FEPEVAL, per a ajudar a difondre qüestions de gran importància per a les àrees empresarials.

Al mateix temps, FEPEVAL, continua treballant en l’àmbit nacional, a través de la Confederació Espanyola d’Àrees Empresarials, CEDAES, de la qual és membre fundador i entitat referent. Des de *FEPEVAL es traslladen les bones pràctiques realitzades en la Comunitat Valenciana, com és el cas del desenvolupament de la Llei d’Àrees Industrials, pionera en estat espanyol i que altres comunitats autònomes tracten d’adaptar, com ja va fer la Regió de Múrcia.

El president de FEPEVAL, Santiago Salvador, ha agraït als representants de les 44 entitats federades la labor que estan desenvolupant, i ha manifestat que el reconeixement que *FEPEVAL està guanyant per part d’administracions públiques, mitjans de comunicació i societat civil, com a representant i veu de les àrees empresarials és “gràcies a la labor coordinada de totes les associacions que ho conformen”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad