Alacant modernitzarà els Polígons Industrials i millorarà la seua eficiència energètica

Alacant modernitzarà els Polígons Industrials i millorarà la seua eficiència energètica

Compartir

La Junta de Govern de el Ajuntament d’Alacant porta a la pròxima junta l’acord per a traure a concurs l’execució de les obres emmarcades dins del pla de modernització dels Polígons Industrials. També la contractació del subministrament amb instal·lació de lluminàries per a la millora de l’eficiència energètica en el Pla de la Vallonga i Talaies amb tecnologia LED. Així, s’aconseguiria un estalvi i millora substancial en la qualitat de la il·luminació, amb una inversió de 537.046€.

LLEGIR LA NOTÍCIA COMPLETA

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad