Nova imatge corporativa de CEDAES

Nova imatge corporativa de CEDAES

Compartir

Fuente:

Li hem amprat la frase més cèlebre al filòsof René Descartes: ‘Pienso, luego existo’ per a adaptar-la a els nous temps. És cert que la comunicació, la proximitat i l’escolta activa sempre han estat molt presents entre els objectius de CEDAES, però en aquests moments tan decisius,  hem decidit a donar-li un nou impuls i major determinació. Creiem fermament que la millor manera de defensar els interessos dels membres de la Confederació Espanyola d’Àrees Empresarials és compartint-los amb la ciutadania i amb els responsables públics que tenen alguna cosa a dir i capacitat de decidir.  Per aquest motiu, creiem que reinventar la frase de Descartes és apostar per la reinvenció de la imatge de CEDAES: ‘Comunico, luego existo‘.

En la Confederació Espanyola d’Àrees Empresarials ens estem renovant per dins i per fora per a adaptar-nos a les canviants necessitats de les zones empresarials. Tot això amb la intenció de reforçar la nostra marca, mantenint la seua essència, però actualitzant-la i modernitzant-la.   D’aquesta manera pretenem reforçar, no sols el nostre propòsit com a Confederació, sinó la nostra imatge a nivell global, tal com mereixen els nostres Associats.