L’Ivace modernitzarà 10 àrees industrials de la Marina amb una inversió de més d’un milió d’euros

L’Ivace modernitzarà 10 àrees industrials de la Marina amb una inversió de més d’un milió d’euros

Compartir

L’Ivace, dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, millorarà i modernitzarà un total de 10 àrees industrials de la Marina, amb una inversió de 1,46 milions de euros. (29.08.2021)

Aquesta subvenció s’emmarca en la convocatòria d’ajudes per a projectes de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics corresponent a 2021.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha subratllat que l’Ivace subvencionarà amb 966.361,65 euros actuacions en els polígons industrials de la Marina Alta i 494.031,64 euros per a la Marina Baixa.

En concret, s’han concedit ajudes per a les àrees empresarials Hortes de Beniarbeig (83.428,92 euros), La Pedrera de Benissa (58.692,69 euros), Madrigueres de Dénia (165.340 euros), Avinguda Marjals- Avinguda Alacant (165.026,80 euros) i Marjals 5-6-7 (164.507,38 euros) d’Ondara i Les Galgues de Pedreguer (165.399,99 euros) a la Marina Alta.

Així mateix, s’invertiran 165,162,13 euros en Sector 25 La Cachola de Finestrat, 163.529,52 euros en La Alberca de La Nucia i 165.339,99 euros en Pla de Terol de Polop a la Marina Baixa.

“Aquest tipus d’ajudes tindran una intensitat del 82,67% i són molt importants perquè permetran millorar serveis i infraestructures i modernitzar els les àrees industrials de la la Marina. A més són un clar exemple de l’aposta decidida de la Conselleria i de l’Ivace per l’economia productiva i per generar ocupació estable i de qualitat”, ha explicat Rafa Climent.

Principals actuacions

Entre les actuacions subvencionables a la Marina Alta i la Marina Baixa destaquen la implantació de carril bici i de recorreguts biosaludables, la millora viària, del sanejament d’aigües residuals, de les zones verdes i de l’enllumenat públic mitjançant energies renovables.

També es realitzarà l’obra civil per a la implantació de fibra òptica, s’actualitzarà la senyalització del trànsit i dels carrers de les àrees industrials i s’implantarà ecoparc o sistemes de gestió de residus.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad