FEPEVAL i COGITICOVA ofereixen webinars gratuïts sobre seguretat industrial

FEPEVAL i COGITICOVA ofereixen webinars gratuïts sobre seguretat industrial

Compartir

Fuente:

FEPEVAL col·labora amb el Consell Autonòmic de Col·legis d’Enginyers Tècnics Industrials de la Comunitat Valenciana (COGITICOVA) en l’organització de dues webinars gratuïts sobre SEGURETAT INDUSTRIAL dirigit a tant les seues 44 entitats federades, com a les empreses situades als seus parcs industrials.

Aquesta acció forma part de la campanya Sí SEGURETAT INDUSTRIAL 2021, per la teua seguretat i la de totes les persones que t’envolten, subvencionada per la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

L’objecte d’aquests webinars és sensibilitzar, amb casos reals i mediàtics ocorreguts en els últims anys, sobre el seu necessari i imprescindible paper en el correcte disseny, execució i manteniment de les instal·lacions per a evitar la sinistralitat.

D’aquesta manera es vol donar a conéixer com aquest concepte afecta les 24 hores els 365 dies de l’any perquè, encara que la seguretat industrial no es nota, és imprescindible estar protegit i comptar amb els necessaris protocols perquè siga efectiva.

Amb la finalitat de facilitar la màxima participació a aquesta acció formativa gratuïta s’han programat dues sessions:

Dijous 23 de setembre de 12.30 a 14.00 hores. 
Dimecres 29 de setembre de 9.00 a 10.30 hores del matí.

Per a inscriure’s o per a obtindre més informació també es pot contactar a través del mail [email protected]