FEPEVAL i COGITICOVA ofereixen webinars gratuïts sobre seguretat industrial

FEPEVAL i COGITICOVA ofereixen webinars gratuïts sobre seguretat industrial

Compartir

FEPEVAL col·labora amb el Consell Autonòmic de Col·legis d’Enginyers Tècnics Industrials de la Comunitat Valenciana (COGITICOVA) en l’organització de dues webinars gratuïts sobre SEGURETAT INDUSTRIAL dirigit a tant les seues 44 entitats federades, com a les empreses situades als seus parcs industrials.

Aquesta acció forma part de la campanya Sí SEGURETAT INDUSTRIAL 2021, per la teua seguretat i la de totes les persones que t’envolten, subvencionada per la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

L’objecte d’aquests webinars és sensibilitzar, amb casos reals i mediàtics ocorreguts en els últims anys, sobre el seu necessari i imprescindible paper en el correcte disseny, execució i manteniment de les instal·lacions per a evitar la sinistralitat.

D’aquesta manera es vol donar a conéixer com aquest concepte afecta les 24 hores els 365 dies de l’any perquè, encara que la seguretat industrial no es nota, és imprescindible estar protegit i comptar amb els necessaris protocols perquè siga efectiva.

Amb la finalitat de facilitar la màxima participació a aquesta acció formativa gratuïta s’han programat dues sessions:

Dijous 23 de setembre de 12.30 a 14.00 hores. 
Dimecres 29 de setembre de 9.00 a 10.30 hores del matí.

Per a inscriure’s o per a obtindre més informació també es pot contactar a través del mail [email protected]

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad