Caixa Popular i FEPEVAL firmen un conveni per a impulsar l’activitat empresarial dels polígons industrials

Caixa Popular i FEPEVAL firmen un conveni per a impulsar l’activitat empresarial dels polígons industrials

Compartir

Caixa Popular ha signat un acord de col·laboració amb la Federació de Polígons Industrials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) que concedeix als associats condicions avantatjoses en els productes de l’entitat financera.

El director de Banca Empresa de Caixa Popular, Juan Gallur, i el president de FEPEVAL, Santiago Salvador, han materialitzat la signatura de l’acord en la seu central de l’entitat financera valenciana.

Caixa Popular i FEPEVAL, amb l’objectiu comú de fomentar l’activitat econòmica i facilitar el desenvolupament empresarial dels polígons industrials, s’alien en aquest conveni pel qual les organitzacions associades a FEPEVAL i els associats a aquesta podran accedir als serveis i productes de Caixa Popular amb condicions financeres especials.

També es posen a disposició línies específiques de suport a la contingència Covid-19, el servei de consultoria d’assegurances gratuït o el perfil del gestor de comerç exterior

Amb la signatura d’aquest conveni Caixa Popular dona suport a FEPEVAL a través d’un patrocini econòmic que permetrà a la federació desenvolupar diferents activitats gràcies a la col·laboració de la cooperativa de crèdit valenciana amb més de quatre dècades d’història i 75 oficines a la Comunitat Valenciana.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad