El Ple aprova per unanimitat l’autorització de la constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Polígon Cotes Baixes

El Ple aprova per unanimitat l’autorització de la constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Polígon Cotes Baixes

Compartir

Una vegada es va aprovar per part de l’Assemblea de Ratificació de la Constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Cotes Baixes. Era imprescindible l’aprovació per part del Ple Municipal. Aquest és un pas essencial per a ser una Àrea Industrial Avançada.

Ser una àrea industrial avançada suposa la possibilitat d’ajudes públiques i bonificacions fiscals, millores en les infraestructures que poden arribar des de diferents administracions o una major visibilitat d’aquestes zones per a atraure noves empreses.

 

Continuar llegint:

https://www.elperiodic.com/val/alcoi/aprova-unanimitat-lautoritzacio-constitucio-lentitat-gestio-modernitzacio-poligon-cotes-baixes_774130

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad