CEDAES i la FEMP aborden els reptes dels Ajuntaments en la gestió de les Àrees Industrials

CEDAES i la FEMP aborden els reptes dels Ajuntaments en la gestió de les Àrees Industrials

Compartir

Fuente:

El president de la Confederació Espanyola d’Àrees Empresarials CEDAES, Santos Prieto, ha inaugurat aquest matí juntament amb el vocal de la comissió de Desenvolupament Econòmic i Ús de la FEMP, president de la Comissió d’Indústries de la FVMP i alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, l’Acció Formativa sota el títol ‘Els reptes dels Ajuntaments en la gestió de les Àrees Industrials’ coorganitzat per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Aquesta acció formativa ha sigut impartida a representants de l’administració pública, gestors de parcs empresarials i tècnics relacionats, d’una manera o un altre, amb les àrees industrials del país.

El president de CEDAES ha destacat l’objectiu comú que ha unit a ponents i assistents com són “les ganes de generar prosperitat en les nostres localitats, el foment de l’èxit de les empreses i que tot això redunde en la millora de l’economia de les nostres regions”.

Continuar llegint la notícia:

https://cedaes.es/cedaes-y-femp-retos-ayuntamientos-gestion-areas-industriales/