CEDAES i la FEMP aborden els reptes dels Ajuntaments en la gestió de les Àrees Industrials

CEDAES i la FEMP aborden els reptes dels Ajuntaments en la gestió de les Àrees Industrials

Compartir

El president de la Confederació Espanyola d’Àrees Empresarials CEDAES, Santos Prieto, ha inaugurat aquest matí juntament amb el vocal de la comissió de Desenvolupament Econòmic i Ús de la FEMP, president de la Comissió d’Indústries de la FVMP i alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, l’Acció Formativa sota el títol ‘Els reptes dels Ajuntaments en la gestió de les Àrees Industrials’ coorganitzat per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Aquesta acció formativa ha sigut impartida a representants de l’administració pública, gestors de parcs empresarials i tècnics relacionats, d’una manera o un altre, amb les àrees industrials del país.

El president de CEDAES ha destacat l’objectiu comú que ha unit a ponents i assistents com són “les ganes de generar prosperitat en les nostres localitats, el foment de l’èxit de les empreses i que tot això redunde en la millora de l’economia de les nostres regions”.

Continuar llegint la notícia:

https://cedaes.es/cedaes-y-femp-retos-ayuntamientos-gestion-areas-industriales/

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad