Fepeval rep als representants de C’s en les Corts per a donar la seua visió del desenvolupament d’àrees empresarials

Fepeval rep als representants de C’s en les Corts per a donar la seua visió del desenvolupament d’àrees empresarials

Compartir

El president de FEPEVAL, Santiago Salvador, el gerent, Diego Romá, el vicepresident, Vicente Seguí i la secretària, Ana Pardo, aquests dos últims de manera virtual, s’han reunit aquest matí amb el diputat de les Corts Valencianes per Ciudadanos, Carlos Gracia, i el regidor del mateix partit a l’Ajuntament de Paterna, Jorge Ibáñez.

La trobada forma part de la ronda de contactes periòdics que es desenvolupa des de l’entitat amb els diferents representants polítics a nivell autonòmic amb la finalitat de donar a conéixer les inquietuds i necessitats de les àrees empresarials de la Comunitat Valenciana, així com conéixer de primera mà les iniciatives polítiques que es treballen des dels diferents grups de les Corts Valencianes.

En particular, els representants de Fepeval han detallat els avanços que s’han vingut desenvolupant a través de la Llei 14/2018 d’Àrees Industrials i l’interés de moltes associacions empresarials a aprofundir en accions com la conversió en Entitat de Gestió i Modernització, figura jurídica contemplada en la citada Llei.

Des de FEPEVAL s’ha exposat als representants polítics la necessitat de desenvolupar sòl industrial en determinats municipis, com per exemple en els termes municipals d’Elx o Alacant. Per a respondre a aquest repte es requereix aprofundir en la implantació d’eines de gestió urbanística que faciliten el seu adequat desenvolupament, d’una manera àgil i sostenible, com és el cas de la LAIP, LLEI 19/2018, de 13 de juliol, de la Generalitat, d’acceleració de la inversió a projectes prioritaris.

Des de FEPEVAL també s’ha donat a conéixer l’esforç que es ve desenvolupant, en col·laboració amb l’IVACE, per a promoure el coneixement i desenvolupament d’Entitats de Gestió i Modernització, així com determinats serveis de valor afegit com a Plans de Seguretat i Emergència en àrees empresarials, Plans de Mobilitat Sostenible, creació de Comunitats Energètiques Locals o projectes d’Economia Circular, entre altres, per als quals es requereix de la plena col·laboració de les administracions municipals.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad