La compra pública d’innovació, una oportunitat per a millorar la indústria

La compra pública d’innovació, una oportunitat per a millorar la indústria

Compartir

La innovació és, des que existeix la humanitat, un dels motors que mou el planeta; i en un món tan connectat, tecnològic i globalitzat com el present, aquest factor s’ha multiplicat. En l’actual panorama innovador s’obrin nous reptes, i la possibilitat que l’Administració es beneficie, impulse la innovació i ajude les empreses a millorar gràcies a ella és potser un dels més grans. D’aquí ve que les diferents branques, des de la Unió Europea al Govern regional, passant per l’estatal, vengen tractant de fomentar-la a través de la Compra Pública d’Innovació (CPI).

Aquesta eina pot ser una de les claus que ajude a millorar la gestió, eficiència i funcionalitat dels més de 720 parcs empresarials valencians. Almenys així ho van exposar els participants en el desdejuni que Castelló Plaza va organitzar aquest dimecres amb l’impuls de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI) i el patrocini de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (Fepeval). En la Cambra de Comerç castellonenc, responsables públics i privats van destacar la importància del treball en comú per a créixer junts a través de la innovació.

Continuar llegint en Castellón Plaza.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad