Orihuela trau a licitació les obres de millora del Polígon Industrial ‘Puente Alto’

Orihuela trau a licitació les obres de millora del Polígon Industrial ‘Puente Alto’

Compartir

Fuente:

La Regidoria d’Indústria de l’Ajuntament d’Orihuela ha tret a licitació les obres de millora de la sostenibilitat, de la imatge i de la mobilitat de les infraestructures del Polígon Industrial ‘Puente Alto’.

L’objecte d’aquest projecte és descriure les actuacions necessàries d’obra civil i d’instal·lacions per a augmentar la competitivitat de la indústria en el municipi d’Orihuela i d’aquesta manera mantindre el seu paper impulsor del creixement sostenible i d’ocupació a la comarca i a la Comunitat Valenciana. Amb la finalitat d’assegurar unes millors condicions d’infraestructures i serveis per a la indústria municipal, s’han adoptat diferents actuacions o obres dins del Polígon Industrial ‘Puente Alto’.

Aquestes actuacions, comprenen camps propis i representatius de l’obra civil i dels desenvolupaments tecnològics i telecomunicatius. Totes elles es recullen en la sol·licitud de millora presentades al programa d’actuació promogut per l’IVACE per a l’any 2021 i que van ser aprovades per aquest ens.

Continuar llegint: El Periódico de Aquí