Asimanises rep el suport de l’Ajuntament, 70 empreses i propietaris, per a la seua transformació en EGM

Asimanises rep el suport de l’Ajuntament, 70 empreses i propietaris, per a la seua transformació en EGM

Compartir

La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, Fepeval, i representants de l’Associació per a la Innovació Empresarial de Manises, ASI-Manises van mantindre recentment una reunió amb l’Ajuntament de la localitat amb l’objectiu d’abordar el procés de transformació de l’associació empresarial en una Entitat de Gestió i Modernització, EGM, figura jurídica contemplada en la Llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

Per part de ASI-Manises, va acudir el seu president Pepe González i la gerent, María Ángeles Hidalgo, acompanyats d’una representació dels més de 70 empresaris i propietaris de parcel·les dels polígons de Manises que ja han manifestat la seua conformitat per a iniciar els tràmits de conversió en EGM.

Des de l’Ajuntament, representat per l’alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis, i la regidora d’Àrea de Promoció Econòmica, María Pilar Bastant Benito, van mostrar el seu suport al projecte, comprometent-se a facilitar als responsables de ASI-Manises la documentació necessària perquè puguen continuar recaptant els suports necessaris que permeten continuar avant amb el projecte.

En paral·lel, van manifestar la voluntat del govern municipal d’iniciar la redacció del conveni de col·laboració que regirà la relació entre Ajuntament i la futura EGM, indicant les responsabilitats de cadascun per a la millora del manteniment, modernització i desenvolupament de serveis de valor afegit en les àrees industrials.

Per part de Fepeval el seu gerent, Diego Romá, va recordar que la creació d’una Entitat de Gestió i Modernització permet beneficiar-se al màxim de tots els recursos que planteja la Llei d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, creada per a donar suport a la gestió professionalitzada d’aquests espais, afavorir l’arribada d’inversions i la implantació de serveis de valor afegit, a través d’una estreta col·laboració públic-privada.

Durant la reunió es va posar de manifest que les empreses situades en les àrees industrials seran les beneficiades del conjunt d’accions i esforços que es realitzaran, sense que la millora del manteniment i dels serveis o creació d’altres nous, supose una càrrega per a les associacions empresarials que, a més, continuarà mantenint la seua autonomia respecte a les decisions a prendre, comptant amb una més estreta col·laboració per part de l’Ajuntament de la localitat.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad